Belminuten en sms’jes

Niet alle providers van goedkope sim only gaan hetzelfde om met belminuten en sms’jes. Zo zul je bij de ene provider belminuten en sms’jes gescheiden van elkaar krijgen terwijl bij een andere provider de belminuten en sms’jes uit dezelfde bundel komen.

Als de belminuten en sms’jes uit dezelfde bundel komen houdt dit dus in dat het niet uitmaakt of je nou 1 belminuut gebruikt of 1 sms’je. Ze worden beiden in mindering gebracht op je totaal. Als je dus een bundel hebt van 200 belminuten/sms’jes zou je dit dus zelf kunnen onderverdelen in 100 belminuten en 100 sms’jes. Als je nooit sms’t heb je dus gewoon 200 belminuten.

Belminuten en sms’jes uit 1 bundel het goedkoopst

Door beide in 1 bundel te zetten ben je het goedkoopst uit. Het is in onze mening ook het meest handig, want zo is de kans dat je iets overhoudt in je bundel het meest klein. En uiteindelijk is dat toch de bedoeling, want hoe meer je maandelijks overhoudt, hoe meer je dus eigenlijk teveel betaalt voor je sim only abonnement. Let ook op, want bij sommige providers mag je data die je overhoudt niet meenemen naar de volgende maand. Als je dit belangrijk vindt is dat dus wel je aandacht waard. Het valt ons op dat dit vooral voorkomt bij de goedkope sim only aanbiedingen. Desalniettemin hou je met deze aanbiedingen wel het meeste geld over.

Previous post:

Next post: