Goedkoopste sim only

We hebben het er op de homepage al over gehad wie de goedkoopste sim only levert. Het zijn daarbij vooral de providers die gespecialiseerd zijn in sim only die weten hoe ze deze scherp moeten prijzen en hoe ze het aantrekkelijk kunnen maken voor jou als consument.

Wat kost de goedkoopste sim only?

Als je echt op zoek bent naar een goedkope sim only aanbieding kun je al voor een euro klaar zijn. Youfone heeft namelijk een tijdelijke actie waarbij je nu 50 belminuten of sms’jes krijgt voor slechts een euro per maand. Als je dus niet veel nodig hebt is dit ideaal, want ze geven het bijna weg kunnen we wel stellen. Bij anders providers is het mogelijk om voor 3 euro de dubbele hoeveelheid te krijgen van wat Youfone je voor een euro aanbiedt. Daar moeten we wel bij zeggen dat de prijs van 3 euro een gegarandeerde prijs is terwijl de aanbieding van een euro zoals we al zeiden een aanbieding is. Deze kan dus afgelopen zijn voor je er erg in hebt.

Bij de goedkoopste sim only aanbiedingen zit dan natuurlijk geen internet. Wil je internet bij je sim only abonnement hebben, dan zul je wel iets meer moeten betalen. Maar met de telefoons van tegenwoordig kun je eigenlijk niet zonder mobiel internet. Daarvoor kunnen de telefoons gewoonweg teveel.

Next post: