Mogelijkheden met prepaid

Voor sommige mensen is prepaid wellicht de oplossing. Dit zijn veelal toch de wat oudere mensen die hiervoor kiezen, aangezien de jeugd het met prepaid absoluut niet zal gaan redden. Die gaan met hun telefoon naar bed en staan ermee op. Als dat laatste het geval is zul je niet voor prepaid moeten kiezen, maar is een sim only abonnement meer de oplossing.

Wat heb je aan sim only prepaid?

Het voordeel is dat je alleen betaalt op het moment dat je je telefoon gebruikt. Als je dus zeer wisselvallig bent met je telefoongebruik en niet voor een abonnement wilt betalen als je elke maand weer op een andere manier gebruik maakt van je telefoon is dit niet onverstandig om te doen. Houd er wel rekening mee dat prepaid een stuk duurder is dan een abonnement als je de prijzen met elkaar verhoudt voor een belminuut bijvoorbeeld.

Voor een belminuut met prepaid bestaat de kans dat je wel tot 10 keer zoveel betaalt als voor een belminuut binnen een bundel van een abonnement. Maak dus een rekensommetje en kijk welke vorm van telefonie er het beste uit komt en kies daarvoor.

Previous post:

Next post: