Onbeperkt bellen

Als je echt iemand bent die veelvuldig aan de telefoon hangt is het misschien verstandig om te overwegen te kiezen voor een bundel waarmee je onbeperkt kunt bellen. Veel mensen weten niet eens dat dit een optie is, maar dat is het dus wel. Bij diverse providers is het al mogelijk en wellicht dat er in de toekomst nog providers bijkomen die deze service aanbieden.

Het is toch wel grappig hoe de tijden zijn veranderd. Tegenwoordig kun je onbeperkt bellen met je mobiele telefoon, terwijl een jaar of 20 geleden men nog op zoek moest naar een PTT Greenpoint om van daaruit een telefoontje te kunnen plegen. Die tijd hebben we gelukkig ver achter ons gelaten. De vraag is natuurlijk wat ons de komende 20 jaar op het gebied van telefonie nog te wachten staat.

Wat kost onbeperkt bellen?

Onbeperkt bellen was nooit goedkoop. Om hiervan gebruik te kunnen maken moest je altijd wel rekenen op een vast bedrag mag minimaal 3 tientjes per maand. Tegenwoordig echter kun je al voor 2 tientjes per maand onbeperkt bellen, en wel bij Simpel. Bij wijze van spreken zou je nu dus kunnen denken dat je gewoon dag en nacht met iemand aan de lijn kunt blijven. Zo is het helaas niet, want providers die onbeperkt bellen aanbieden werken doorgaans met een Fair Use Policy. Dit houdt dus in dat je wel onbeperkt mag bellen, maar dat een providers zich wel het recht behoudt om je af te sluiten indien je er naar hun smaak misbruik van maakt. Uiteraard weet je zelf wel wanneer het op misbruik begint te lijken.

Waar vind je onbeperkt bellen?

Onbeperkt bellen vind je bij T-Mobile en bij KPN. Als je hiervoor kiest is er van goedkope sim only geen sprake meer, maar goedkoop zou het toch al niet worden als je heel vaak mensen belt. Dan kun je dus maar beter het beste ervan maken en kiezen voor zo’n bundel waarbij je onbeperkt kunt bellen.

Previous post:

Next post: