Overstappen

Kies je voor een abonnement, dan zul je tussentijds niet gemakkelijk kunnen overstappen. Tenminste, dat geldt alleen als je een abonnement aangaat waarbij een vaste looptijd geldt. Want wist je dat ook voor een abonnement kunt kiezen waarbij je elke maand kosteloos op kunt zeggen? Dat bestaat dus. Nu weet je dus dat overstappen met een vast contract lastig is. Je kunt je contract wel ontbinden, maar hier zal een provider wel kosten voor rekenen, aangezien je zelf het contract bent aangegaan en van tevoren dus wist waar je aan begon.

Voordeel maandelijks opzeggen contract

Als je om wat voor reden dan ook niet meer tevreden bent kun je makkelijk opstappen. Er wordt dan niet moeilijk gedaan en er zullen geen kosten volgen aan jouw adres omdat je opstapt. Je hebt immers het recht dit elke maand kosteloos te doen.

Nadeel maandelijks opzeggen contract

Het nadeel van een contract dat je elke maand kunt opzeggen is dat je niet zo’n goedkoop abonnement hebt als je zou kunnen hebben. De provider rekent namelijk het risico mee dat je tussentijds opstapt en daarom zul je dus hogere tarieven betalen. Zo werkt het. Dus zoek je een goedkoop sim only abonnement, dan is dit niet de beste manier. Wij vinden dit sowieso niet nodig, want je kunt ook gewoon eerst goed oriënteren en dan pas de knoop doorhakken en een beslissing nemen.

Previous post:

Next post: