Sim only met internet

De meesten van ons zullen kiezen voor sim only met internet. We zeiden het al in een ander artikel; de telefoons zijn er gewoon voor gemaakt om op internet te gaan, dus als je zo’n telefoon hebt zou het zonde zijn om er geen gebruik van te maken. Het is tenslotte leuk en bovenal erg handig om te hebben.

Mogelijkheden sim only internet

De mogelijkheden voor sim only met internet zijn groot, want je kunt al een databundel vinden van 4000 Mb bij providers Hi en Vodafone. Dit is belachelijk veel natuurlijk, maar als je veel bezig bent met het streamen van video’s en dergelijke zul je ook wel een hoop data nodig hebben.

Onbeperkt internet werd al tijden geleden afgeschaft door de providers en dat bestaat dan ook niet meer. Een paar providers doen een verwoede poging nog iets van het onbeperkte internet terug te brengen, maar zoals het vroeger was zal het niet meer worden. Waarschijnlijk werd het de providers toch net even te duur. Providers willen ook goedkope sim only mogelijkheden aanbieden en blijkbaar zal onbeperkt internet even te duur worden als dit wordt doorberekend aan de consument. Maar mogelijkheden voor sim only met internet zijn er dus zat. Tot 4000 Mb heb je de keuze.

Previous post:

Next post: